STK Pata A - ŠK Šoporňa 12:6

15.10.2018 14:20

V našom druhom domácom zápase sme mali privítať  v derby zápase mančaft zo Šoporňe. Ako sme si už pomaly zvykali tak na zápas sme zasa nastupovali v nekompetnom zložení. Tentoraz chýbal Lubo ( zvyšoval si cez víkend trénerskú licenciu na stolný tenis v B. Bystrici). Takže do boja bol zavolaný Dušan a v zálohe číhal Milan Sokol. Takže sme mali hráčov ako maku a čakali sme čo si prinesie súper. Troch prekvapenia v naších radoch spôsobil fakt, že hostia prišli len v trojici - Horský, Karaffa a Gaži. Toto nám zahralo do karát a týmto faktom sme v podstate už vyhrávali 5:0. Teda aspoň na papieri.

Jurdo s Adriánom vyhrali štvorhru bez boja a tak boli zvedavý čo vyparatia na druhom stole Dušan s Robom. Po boji prehrali 2:3 a tak bol stav 1:1.

V prvej štvorici dvojhier vyhral Adrián nad Karaffom a Dušan bez boja. Jurdo aj Robo prehrali v troch setoch, a tak bol stav 3:3.

V druhej štvorici dvojhier sa do vedenia v priebehu zápasu dostali tak troch nečakane aj hostia. Jurdo zdolal Karaffu, avšak Robo aj  Dušan prehrali v štyroch setoch a hostia viedli 5:4. Vzápätí sa Adrián ani nepostavil z lavičky a bolo vyrovnané 5:5.

V tejto chvíli však domáci zabrali naplno - štyri víťazné dvojhry, a najmä tak trochu prekvapujúca výhra Dušana nad Horským v podstate rozhodli zápas. Domáci boli v trháku - 9:5.

V poslednej štvorici zápasov nabudený Dušan zdolal aj Karaffu, a získal rozhodujúci 10. bod pre domácich. Adrián dohral Horského a Jurdo sa nechal vystriedať Milanom ml. Ten však nestačil na Gažiho a tak hostia upravili skóre. Robove víťazstvo zo šatne len uzavrelo výsledok na 12:6 pre domácich.

Získané 3 body nás posunuli na 7. miesto v tabuľke, len o horšie skóre za štvrté J. Bohunice, piatu Galantu a šiestu Senicu.

Budúci týždeň ideme na zboj k nováčikovi súťaže do Zelenča a veríme, že sa nám podarí naplno bodovať....